MENU

Vi har utviklet
arbeidsplasser i 30 år.

Great Place to Work® er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Vårt perspektiv er utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, gjennom å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over. Vi samler kontinuerlig innsikt fra organisasjoner fra alle bransjer og sektorer. Og vi elsker å dele vår innsikt med deg. Vårt formål er å hjelpe organisasjoner med å bygge og opprettholde en sterkt tillitskultur.

I kjernen av vårt arbeid ligger Trust Model© - som gir oss selve definisjonen av en god arbeidsplass. Modellen er basert på 30 år med forskning og data samlet inn gjennom vår medarbeiderundersøkelse Trust Index©. Denne undersøkelsen blir årlig tatt av millioner av mennesker verden over.

Årlig publiserer vi listen over Norges Beste Arbeidsplasser. Hensikten med denne listen er å trekke frem de som lykkes med fokuset på kultur og lederskap, samt inspirere flere organisasjoner med å ta fatt på egen utvikling. Great Place to Work-sertifiseringen er første milepæl på veien til en plass på listene over Norges Beste Arbeidsplasser.

Ved å gi organisasjoner mulighet til å sammenligne seg selv opp mot den mest pålitelige og omfattende definisjonen av en god arbeidsplass håper vi å gi verden en ny og global standard for hva folk kan forvente å oppleve på arbeidsplassen. Vår misjon er å skape et bedre samfunn ved å skape fantastiske arbeidsplasser for alle.

Picture2

Bedre arbeidsplass, bedre resultater.

Vår data viser at de beste arbeidsplassene gjør det bedre økonomisk, har lavere frivillig turnover av medarbeidere og har bedre kunde- og pasienttilfredshet enn andre bedrifter i samme bransje. I tillegg gir arbeidsplasser som er betegnet av tillit en perfekt grobunn for innovasjon, fleksibilitet, tilpasningsdyktighet og effektivitet.

Gjennom våre tjenester lærer organisasjoner om den direkte forbindelsen mellom en god arbeidsplass og gode forretningsresultater. Det spiller ingen rolle hvor langt dere har kommet, vi vil gjerne ha dere med på veien mot å bygge et bedre samfunn. Sammen kan vi ta de første trinnene på veien mot å skape en tillitsbasert kultur på arbeidsplassen din.

Picture1

Organisasjoner over hele verden ser på oss som den globale lederen i hvordan man bygger opp og opprettholder en god arbeidsplasskultur. Det spiller ingen rolle hvor langt dere har kommet, vi vil gjerne ha dere med på veien mot å bygge et bedre samfunn. Sammen kan vi ta de første trinnene på veien mot å skape en tillitsbasert kultur på arbeidsplassen din.

Våre medarbeidere

placeholder our team

Jannik Krohn Falck

ADM. DIR - MANAGING PARTNER

Tlf: +47 922 12 747

jannik.falck@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Tron Kleivane

PARTNER

Tlf: +47 901 92 924

tron.kleivane@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Grete Schulstock Johansen

PARTNER

Tlf: +47 907 54 720

grete.johansen@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Bjørn E. Hviding

PARTNER

Tlf: +47 934 57 260

bjorn.hviding@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Trygve K. Norman

PARTNER

Tlf: +47 909 24 717

trygve.norman@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Catarina Irvung

RÅDGIVER

Tlf: +47 958 70 292

catarina.irvung@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Marianne Paulsen

RÅDGIVER

Tlf: +47 906 10 828

marianne.paulsen@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Josefin Persson

MARKEDSANSVARLIG

Tlf: +47 456 13 565

josefin.persson@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Anniken Gjærum Olsen

RÅDGIVER

Tlf: +47 478 22 981

anniken.olsen@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Linn Buvik

PROSJEKTANSVARLIG

Tlf: +47 482 90 947

linn.buvik@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Ingeborg Tharaldsen

PROSJEKTANSVARLIG

Tlf: +47 971 54 861

ingeborg.tharaldsen@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Erlend Eikrem

PROSJEKTANSVARLIG

Tlf: +47 991 67 037

Erlend.Eikrem@greatplacetowork.com

 

placeholder our team

Emma Netskar Tønnessen

PROSJEKTANSVARLIG

Tlf: +47 452 02 407

Emma.Tonnessen@greatplacetowork.com